Op dit moment brengt het ensemble Rosen für Dich hun muzikaal theatraal programma "Van Wenen tot Broadway".

Het repertoire is een mengeling van opera, operette en musical:

 ( o.a. Die Zauberflöte, Norma, Der Zigeunerbaron, Die Lustige Witwe, Oklahoma en Kiss me Kate)  gezongen en gespeeld door Corin Tholen, sopraan en Albert Kamphuis, tenor en Martijn Jager op piano. Staging: Jan Osinga.

Een voorproefje? Kijk dan op YouTube: "Van Wenen tot Broadway" met Corin Tholen, Albert Kamphuis en Martijn Jager.

Rond de Kerst heeft Rosen für Dich een romantisch winters programma met als titel "Sporen in de sneeuw". Voor de pauze repertoire uit hun reguliere licht klassieke programma en na de pauze diverse liederen in Kerstsfeer, zoals het Ave Maria, Cantique de Noël en een medley van Engelse Christmas Carols en Kerstevergreens als:  Rudolph the rednosed Reindeer, Let it snow, Jingle Bells, I'm dreaming of a white Christmas etc.

 
  

Albert Kamphuis

….kreeg zanglessen van onder anderen Grethe de Vink, hoofdvakdocente zang aan het conservatorium in Groningen. Albert speelde rollen in tientallen operettes als ‘Eine Nacht in Venedig’, ‘Die Czárdásfürstin’, ‘Wiener Blut’ en Franse en Engelse operettes (‘Offenbach’ en’ Gilbert and Sullivan’). Daarnaast speelde hij in de Joop van den Ende producties ‘Cyrano, de musical’ en ‘My Fair Lady’. In België stond hij met Ramses Shaffy in ‘Man van La Mancha’ en in de Stardustproductie ‘Rembrandt, de musical’. In Leipzig en Frankfurt was hij solist in een aantal musicalshows. Verder werkte hij mee aan diverse televisieseries en -shows en maakte hij de Groningstalige cd "De kleuren woar 'k mit leef".


Corin Tholen

....treedt solo op met liederen, opera en operette en verzorgt solopartijen bij koren. Daarnaast zingt ze in een aantal vocale ensembles, waarbij de muziek varieert van muziek uit de vroege Middeleeuwen tot werk van hedendaagse componisten. 
Corin vond in de alt/mezzo Sylvia Schlüter een uitstekende zangdocente en wordt nog altijd door haar gecoacht. Daarnaast volgde ze masterclasses bij Nelly Miricioiù (opera), Irene Maessen (opera, lied), Peter Bording (Nederlands Operette Theater). 

Martijn Jager

....studeerde piano aan het conservatorium in Groningen bij Rob van Deinse, bij wie hij in 1991 afstudeerde als uitvoerend musicus. Tijdens zijn loopbaan trad hij op als concertpianist met vele ensembles, waaronder trio Muzaïek, trio Mon Coeur en ensemble Barcarolle, maar ook solistisch.
Als repetitor/begeleider heeft hij gewerkt bij vrijwel alle operetteverenigingen in de provincie Groningen en veel andere koren in het noorden van het land. Als koordirigent heeft hij momenteel koren onder zijn hoede in Drachten, Groningen en Hoogezand.